Fern blad

SOMATIC EXPERIENCING

Föreningen Sverige
Aktuellt

Hjärtligt välkomna att delta på vårt webinar om Somatic Experiencing och Covid-19.

Vi erbjuder ett gratis webinar med syftet att sprida information om hur man som terapeut kan hjälpa de klienter som har påverkats negativt av situationen kring Covid-19.

Exempel på ämnen som föreläsarna kommer ta upp:

* SE vid PTSD efter Covid 19 hos både dessa patienter samt vårdpersonal.

* Se ur ett medicinskt perspektiv. Vad får vi inte missa? Hur ska vi tänka kring medicinering? Samarbete med sjukvården mm.

Föreläsare Christina Jönsson, sjuksköterska med mångårig erfarenhet av smärtbehandling och vård i livets slutskede samt arbetat som chef med stort personalansvar.

Åsa Dalaryd, läkare och specialist i allmänmedicin med inriktning rehabilitering av utmattning och smärtpatienter.

När: 26 september kl 10-13.

Pris: 0 kr

Anmälan:

Du anmäler dig genom att skicka ett mejl till info@seforeningen.se med ditt intresse.

När du gjort en anmälan kommer du få en bekräftelse att vi mottagit ditt mejl och några dagar innan webbinariet får du en länk som tar dig till webbinariet.

Nästa utbildning: 28/10-2/11 2021 Utbildningen består av tre nivåer : Beginning, Intermediate och Advanced level. Varje nivå består igen av två delar, modul I och II. Utbildningen pågår i 3 år med två moduler per år. Modulerna kommer att ligga med en del under våren och en under hösten - eller tvärt om, sammanlagt 12 dagar, med 216 undervisningstimmar på 3 år.

I samband med utbildningen ges tillfälle till egenterapi och handledning både i grupp och individuellt. Dessutom är flera assistenter tillgängliga för att ge behandlingar mellan kurs tillfällena.

Handledning kan göras individuellt eller i grupp. Ett visst antal timmar skall dock göras individuellt. Ett visst antal timmar av handledning i grupp skall dessutom göras med en internationell lärare som handledare. Detta kan göras med föreläsaren eller seniorassisten i utbildningen. I vissa fall gästar föreläsarna med en kurs utanför utbildningen och tillfället kan då tas att få handledning.

​Läs mer HÄR  • Grey Facebook Icon

Vårt arbete görs i enlighet med dataskyddsförordningen. Om du som medlem har önskemål eller funderingar kring hur din personliga data används fyll då i kontaktformuläret och sänd din fråga till oss.

© 2020 by SE Föreningen. Proudly created with Vanjos.se