top of page

Vi har känt en längtan efter att delta i en svenskspråkig gemenskap kring SE. Kanske kan vi fungera som SE-föreningens fikarum? En plats där vi får lära känna varandra, veta mer om kompetenser, intressen och passioner? En plats där vi bygger en kollegial gemenskap som får SE att lyfta och ta Sverige med storm? En plattform där oväntade samarbeten och förverkligande av idéer kan uppstå?


Vi möts i cirkel för att alla röster ska höras. Alla behöver inte vilja vara med på allt, så länge minst två personer är intresserade av att förverkliga en idé kan vi börja samskapa den. Med förhoppning om en träff vi trivs under och lämnar med ett väckt socialt engagemangsystem, och en känsla av lätthet och påfyllnad! Sprid gärna inbjudan till andra svenskspråkiga SEP och studenter i ditt nätverk


Inför våren planeras följande möten.

13/2 kl 15-17 Tema Ledarskap

13/3 kl 18-20

9/4 kl 15-17

14/5 kl 18-20

11/6 kl 15-17


Vår huvudsakliga kommunikation kring detta sker via vår Facebookgrupp. Där finns länk till mötena.


Vi är öppna för att hitta på andra aktiviteter också. Om du känner att du skulle vilja engagera dig i att vara med och bygga vårt Svenska SE community så tveka inte att höra av dig till Gustav Elmberger (gustavelmberger@gmail.com).


Varmt välkomna på möten under året!

Communitygruppen

Sofie och Gustav

Comments


bottom of page